Διαμονή
Παροχές
Συχνές Ερωτήσεις
Τιμές
Προσφορές
 
  Δραστηριότητες

Εκδρομές

Δρομολόγια


 
  Παλαιόχωρα

Χανιά
Κρήτη
Χάρτης Google

 

Χανιά PDF Εκτύπωση E-mail

Κτισμένα στο μινωικό οικισμό «Κυδωνία» τα Χανιά είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Κρήτης. Ξακουστά για την ομορφιά, τις εξαιρετικές προσωπικότητες, τη γραφικότητα και τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική που δεσπόζει σε κάθε γωνιά της πόλης, τα Χανιά αποτελούν εύλογα πόλο έλξης τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους αλλοδαπούς τουρίστες.

Η πόλη διαθέτει 2 εισόδους, το λιμάνι της Σούδας και το αεροδρόμιο του Ακρωτηρίου. Η αγορά των Χανίων, κτίσμα που ολοκληρώθηκε το 1913 σύμφωνα με τα πρότυπα της Μασσαλίας βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο κέντρο της πόλης.

Στο ενετικό λιμάνι των Χανίων που είναι γνωστό για την ομορφιά του και τις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει, διατηρεί στα σοκάκια του την βενετσιάνικη αρχοντιά της πόλης προσφέροντας ευχάριστους περίπατους σους επισκέπτες της.

Η θαλάσσια ακτή που εκτείνεται από το δυτικότερο χωριό της Κρήτης, τα Φαλάσσαρνα μέχρι τη Γεωργιούπολη στα ανατολικά, φιλοξενεί μερικά από τα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα της Ελλάδος. Όσοι έχουν καταφέρει να περάσουν το Φαράγγι της Σαμαριάς, υποστηρίζουν ότι αποτελεί αξέχαστη εμπειρία.

Η ηπειρωτική περιοχή της πόλης των Χανίων δίνει την εντύπωση ότι ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο. Η Παλαιοχώρα και τα Σφακιά προσφέρουν τοπία ξεχασμένης εποχής.